Voleu que us vinguin a buscar els tèxtils usats a casa?

Introduïu al vostre CODI POSTAL a sota

Consulteu aquí què es pot lliurar!

Consulteu les curses en marxa i les programades aquí.

 

Malauradament no s’ha trobat cap equip actiu a la teva zona.
Vols participar amb el teu barri? +Apunta-t’hi Contacte amb nosaltres!

La Cursa Tèxtil

Una recollida divertida i educativa de roba i productes tèxtils usats!

Tothom té a casa seva roba usada o tèxtils fets malbé. Per exemple, un llençol amb forats o uns texans que ja no ens queden bé. No obstant, sempre ens oblidem de portar-los a una botiga de segona mà o al contenidor de reciclatge de roba.

La Cursa Tèxtil és una activitat on diverses escoles d'un mateix barri, ciutat o comarca "competeixen" per recollir la major quantitat possible de roba i tèxtils usats entre la gent del barri.

Durant una Cursa Tèxtil, els residents de la localitat poden consignar els seus tèxtils usats i malmesos en aquesta pàgina web. Posteriorment, l’alumnat de les escoles participants i el veïnat de la zona concerten una cita per recollir els tèxtils a casa. L'escola obté uns punts amb aquesta recollida, que es van anotant al comptador de la pàgina web.

L'escola que aconsegueix més punts durant les quatre setmanes que dura la cursa, a través del reciclatge de roba, però també organitzant activitats complementàries de sensibilització, intercanvi de roba i tallers de reparació, aconsegueix una fantàstica excursió escolar. D'aquesta manera, la Cursa Tèxtil fa que recollir, reutilitzar i reparar roba i tèxtils usats sigui divertit, educatiu i fàcil!

La Cursa Tèxtil ha estat concebuda per la iniciativa neerlandesa Race Against Waste i implementada i adaptada per SETEM a Catalunya.

Sabies que...

 

Oferiu tèxtils

Tinc tèxtils usats a casa. Com me’n desfaig?

 

Consigneu els vostres tèxtils usats i marqueu-los al mapa

Introduïu el vostre codi postal a dalt d’aquesta pàgina. Faciliteu-nos les vostres dades i passarem a recollir els vostres tèxtils.

 

Indiqueu les hores possibles per passar a recollir els vostres tèxtils

Indiqueu una o més hores en què l’alumnat pugui passar a recollir els tèxtils usats a casa vostra.

 

Un/a participant de la cursa selecciona la vostra opció d’horari de recollida i acudeix a casa vostra

Els vostres articles es recolliran a casa vostra a les hores que indiqueu. Rebreu una confirmació de qui recollirà el vostre material. Només en aquest moment les vostres dades es faran visibles per a l'estudiant en qüestió.

 

La Cursa Tèxtil està organitzada per:

 

En col·laboració amb:

                        

 

I és possible gràcies al finançament de: