Sobre Solidança

Solidança és una entitat sense ànim de lucre que té l'objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb el medi ambient. Per assolir aquest objectiu, l’entitat cerca fórmules innovadores que permetin aportar noves propostes d'integració sociolaboral per a col·lectius en risc d'exclusió i ofereix serveis de qualitat vinculats a la gestió integral de residus i a l’economia circular.

 

 

Sobre SETEM Catalunya

El propòsit de SETEM Catalunya és combatre les injustícies del capitalisme globalitzat mitjançant la sensibilització, la denúncia i la mobilització de la ciutadania catalana, la solidaritat internacional i la promoció d’un model econòmic que posi els drets i les necessitats de les persones al centre. Veiem imprescindible una transformació social que superi el consumisme, l’individualisme i la competitivitat ferotge, i camini cap a les relacions basades en la distribució equitativa i sostenible dels recursos, l’apoderament social, polític i econòmic de les persones i col·lectius, la justícia social i l’equitat de gènere. Som persones que volen canviar el món!

Sobre Escoles + Sostenibles

El Programa Escoles + Sostenibles va néixer l’any  2001 en el marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona, amb la voluntat de proporcionar una oferta consistent i estimulant de suport als centres educatius de la ciutat per ajudar-los a situar la sostenibilitat al cor de la seva tasca. El programa compta ja amb més de 20 anys d'experiència estenent la cultura de sostenibilitat en l'àmbit educatiu. Durant tots aquests anys, els centres participants han desenvolupat un ventall d'iniciatives de millora del mateix centre educatiu i de l'entorn.